Gå til hovedindhold

Velkommen!

... til Fag med Smag – en original samling af udforskende, didaktiske læremidler med smag i centrum i alle fag. Du kan også hente app’en til iOS eller Android

Du er her

Statusmeddelelse

Gymnasiematerialer udkommer medio 2018

Kemiøvelser

Kemi
1
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
  • Ekstraktion
  • Tid
  • Temperatur
  • Volatilitet
  • Opløselighed
  • Aromastoffer
Kemi
1
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
  • Læs
  • Beskriv
  • Undersøg
  • Brunfarvning
  • Maillard
  • Oxidation
  • Enzymatisk
  • Temperatur
  • pH
  • Karamelisering
Kemi
1
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
  • Olfaktometri
  • pH
  • Titrering
  • Thioler

Forløb: Chokolade

Kemi
1
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
Dansk
1
  • Dansk
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
Kemi
1
  • Kemi

Forløb: Smagen af frugt og grønt – Smagsbegrebet analyseret og formidlet

Dansk, Kemi
2
  • Dansk
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
  • Læs
  • Snak
  • Fremlæg
  • Smagsreceptorer
  • De fem grundsmage
  • Smagens psykologi
Dansk
9
  • Dansk
  • 1. g
  • Læs
  • Skriv
  • Snak
  • Skriv
  • Essay
  • Skriveøvelser
  • Litterær analyse
  • Essay
  • Skriveøvelser
Kemi
7
  • Kemi
  • 1. g
  • Aromastoffer
  • Estere

Baggrundsviden

Tværfaglig
3
  • Tværfaglig
  • Madglæde
  • Måltidsanledninger
  • Madmod
  • Madglæde
  • Neofobi
  • Kræsenhed
  • Smagsdidaktik
Tværfaglig
1
  • Tværfaglig
  • Insekter
  • Tang