Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Inspirationsmaterialer

Matematik
Fysik/kemi
Biologi
Tværfaglig
Forfattere:  Mikael Schneider, Jan Geertsen, Charlotte Vinther Schmidt, Bat-El Menadeva Karpantschof, Michael Bom Frøst

Her finder du en samling af...

Aktiviteter i forløbet

Kan der opskrives en formel til udregning af den optimale kogetid for et blødkogt æg? Sådan lyder spørgsmålet i denne 2.g-studieretningsopgave i fysik og matematik
Fag
Fysik/kemi, Matematik
Kompetenceområder
  • Matematiske kompetencer
Faglige temaer
  • Blodsukkermåling
Aktivitetstyper
  • -
  • Fysik/kemi
  • Matematik
  • Matematiske kompetencer
"En lækker emulsion" er en workshop om mayonnaise for gymnasieklasser på besøg hos Københavns Universitets Bio- og Naturvidenskabelige Fakultet. Du kan også selv prøve kræfter med emnet her.
Fag
Matematik, Fysik/kemi, Biologi, Tværfaglig
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Emulsion
Aktivitetstyper
  • -
  • Matematik
  • Fysik/kemi
  • Biologi
  • Tværfaglig
  • Emulsion