Gå på opdagelse i Smag for Livets tidligere nyhedsbreve
Oktober 2022
Gratis webinar om klimavenlig mad | Video: Smagen som drivkraft for grøn omstilling | Æbleflæsk med røget bacon
August 2022
GastroLabCollege er I gang | Mød os på Aarhus Food Festival | Opskrifter med sensommerbær
Juni 2022
Maddannelse | Umamidressing til grøn sommermad | Gastronomisk bogcafe
Maj-juni 2022
Madmæssig Mangfoldighed | Vis Mig Din Måltidskasse... | Mød Os Ved Forum Tinderbox
April 2022
Unge kokke skal lære os at spise klimavenligt | Saltet fisk og garum = umami | Sankeguide
Februar 2022
Sådan får du flere vindere på dit hold | Gratis plakater | 6 supper med mere smag
Januar 2022
Fastelavnsbolle med kaffe og hasselnød | Alt om sauce | Værsgo - en grønnere madplan
December 2021
Kokkens guide til julemiddag i ro og mag | Duftende bruning | Videoer til juledagene
November 2021
Børn vil gerne spise mere fisk | Lær af fejlene | Gløgg og brunkager
Oktober 2021
Smagsdidaktik i praksis | Smagen af is | Græskar i risotto, salat, boller og is
September 2021
Perfekt omelet, mayo og bearnaise | De bedste kartofler | Lav din egen bubble tea
August 2021
Dine børn spiser, som du gør | Madkundskabs-valghold møder kokkeelever | Striefkache med hindbær
Juni 2021
Særlige aromaer forstærker umami | Byg et fermenteringslab | Sidste chance: Oplev Creative Tastebuds
Maj 2021
Ny forskning: Børns fortrolighed med fisk | Smagen af honning | Podcast og guide til kaffesmagning
April 2021
Du er inviteret til Smag for Livet-konference | Til prøve i madkundskab - sådan | Smagen af vildt
Marts 2021
Lad dine elever forske derhjemme | Få et godt smags-lager i køkkenskabet | Æg fra hele verden
Februar 2021
Nye opskrifter til 4 ugers #grønmarts | Mød os på Læringsfestival | Podcast om koji og miso
Januar 2021
6 forslag: Red planeten bid for bid | Ost for fagfolk | Umamificeret grønt, tempehburger og fastelavnsboller
December 2020
Her er alle kokkens juleopskrifter + en tidsplan | Spil og eksperimenter i klassen | Lav dine egne julesild
November 2020
Umami-synergi | Undervis med Maillard-reaktioner | Julepodcast: Noget i gære under Smagslågen?
Oktober 2020
Bruning så englene synger | Videoforedrag med Professor Smag | Guide til din egen æblekage
September 2020
Forlæng smagen af bær, æbler og grønt | Skærp elevernes appetit på fagtekster | Smagsideer til efterårsferien
August 2020
Kom på Science for Foodies-workshop | Forstå din ost | Grønt madmod for børn
Juni 2020
Smag stranden med klassen eller sankevennerne | Nye kort: Madlavningsmetoder | Jordbær og koldskål
April 2020
Køn i skolekøkkenet | Omelet på kokkemanér | Test din lugtesans
Marts 2020
Spis bæredygtigt gennem velsmag | Gratis hjemme-læring for børn og unge | 7 hjernepauser med smag
Februar 2020
Er du etisk eller moraliserende? | Grøn umami | Spil kan give børn mere mod på grønt
Januar 2020
Ny gratis bog om smag og læring | Sådan skærer du blæksprutte | Brug sanserne og undgå madspild
December 2019
Kokkens guide til julemiddag uden stress ✨ Smager du skønt, kærligt eller moralsk? ✨ Rabat på Creative Tastebuds-billetter
November 2019
Koji gør underværker for dine grøntsager | Smag kunsten i dansk | Æbleflæsk til julefrokosten
Oktober 2019
Græskar, svampe og risotto | Madhåndværk med sanserne | Gratis e-bog: Smagsmysteriet
September 2019
Kan vores smag redde kloden | Afrikadeller | Agurker med blikfang til børn
August 2019
Lån GastroLab med din klasse | E-numre - skidt eller kanel? | Ismesterens bedste tips
Juni 2019
Guide til tanggastronomi | Lær at udnytte maden bedre | Smag i kunsten
Maj 2019
Børn og grøntsager | Dygtige madhåndværkere har skarpe sanser | Teenagere laver ultimativ madpakke
April 2019
Tag med 7.B i køkkenlaboratoriet | Guide til 7 smagsdimensioner | Ultimative asparges
Februar 2019
Naturfaglig genvej til god mad | Når citronmånen lyser op | Se ind i smagen
Januar 2019
Det vi ikke ved om børns smag | Mayoscience i skolen | Ind i fastelavnsbollen
Du kan tilmelde dig Smag for Livets nyhedsbrev her. Det udkommer sidste tirsdag hver måned.