Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Tidligere nyhedsbreve

Søger...

Gå på opdagelse i Smag for Livets tidligere nyhedsbreve

Oktober 2022
Gratis webinar om klimavenlig mad | Video: Smagen som drivkraft for grøn omstilling | Æbleflæsk med røget bacon

August 2022
GastroLabCollege er I gang | Mød os på Aarhus Food Festival | Opskrifter med sensommerbær

Juni 2022
Maddannelse | Umamidressing til grøn sommermad | Gastronomisk bogcafe

Maj-juni 2022
Madmæssig Mangfoldighed | Vis Mig Din Måltidskasse... | Mød Os Ved Forum Tinderbox

April 2022
Unge kokke skal lære os at spise klimavenligt | Saltet fisk og garum = umami | Sankeguide

Marts 2022
Mad er først bæredygtig, når den er spist | Bestil nyt gratis spil om umamisynergi | Mesterlige rabarberdesserter

Februar 2022
Sådan får du flere vindere på dit hold | Gratis plakater | 6 supper med mere smag

Januar 2022
Fastelavnsbolle med kaffe og hasselnød | Alt om sauce | Værsgo - en grønnere madplan

December 2021
Kokkens guide til julemiddag i ro og mag | Duftende bruning | Videoer til juledagene

November 2021
Børn vil gerne spise mere fisk | Lær af fejlene | Gløgg og brunkager

Oktober 2021
Smagsdidaktik i praksis | Smagen af is | Græskar i risotto, salat, boller og is

September 2021
Perfekt omelet, mayo og bearnaise | De bedste kartofler | Lav din egen bubble tea

August 2021
Dine børn spiser, som du gør | Madkundskabs-valghold møder kokkeelever | Striefkache med hindbær

Juni 2021
Særlige aromaer forstærker umami | Byg et fermenteringslab | Sidste chance: Oplev Creative Tastebuds

Maj 2021
Ny forskning: Børns fortrolighed med fisk | Smagen af honning | Podcast og guide til kaffesmagning

April 2021
Du er inviteret til Smag for Livet-konference | Til prøve i madkundskab - sådan | Smagen af vildt

Marts 2021
Lad dine elever forske derhjemme | Få et godt smags-lager i køkkenskabet | Æg fra hele verden

Februar 2021
Nye opskrifter til 4 ugers #grønmarts | Mød os på Læringsfestival | Podcast om koji og miso

Januar 2021
6 forslag: Red planeten bid for bid | Ost for fagfolk | Umamificeret grønt, tempehburger og fastelavnsboller

December 2020
Her er alle kokkens juleopskrifter + en tidsplan | Spil og eksperimenter i klassen | Lav dine egne julesild

November 2020
Umami-synergi | Undervis med Maillard-reaktioner | Julepodcast: Noget i gære under Smagslågen?

Oktober 2020
Bruning så englene synger | Videoforedrag med Professor Smag | Guide til din egen æblekage

September 2020
Forlæng smagen af bær, æbler og grønt | Skærp elevernes appetit på fagtekster | Smagsideer til efterårsferien

August 2020
Kom på Science for Foodies-workshop | Forstå din ost | Grønt madmod for børn

Juni 2020
Smag stranden med klassen eller sankevennerne | Nye kort: Madlavningsmetoder | Jordbær og koldskål

Maj 2020
Sønderjysk kaffebord - symbol på fællesskabet | Kan et æg eksplodere | Prøv rabarberdesserter fra en vinder

April 2020
Køn i skolekøkkenet | Omelet på kokkemanér | Test din lugtesans

Marts 2020
Spis bæredygtigt gennem velsmag | Gratis hjemme-læring for børn og unge | 7 hjernepauser med smag

Februar 2020
Er du etisk eller moraliserende? | Grøn umami | Spil kan give børn mere mod på grønt

Januar 2020
Ny gratis bog om smag og læring | Sådan skærer du blæksprutte | Brug sanserne og undgå madspild

December 2019
Kokkens guide til julemiddag uden stress ✨ Smager du skønt, kærligt eller moralsk? ✨ Rabat på Creative Tastebuds-billetter

November 2019
Koji gør underværker for dine grøntsager | Smag kunsten i dansk | Æbleflæsk til julefrokosten

Oktober 2019
Græskar, svampe og risotto | Madhåndværk med sanserne | Gratis e-bog: Smagsmysteriet

September 2019
Kan vores smag redde kloden | Afrikadeller | Agurker med blikfang til børn

August 2019
Lån GastroLab med din klasse | E-numre - skidt eller kanel? | Ismesterens bedste tips

Juni 2019
Guide til tanggastronomi | Lær at udnytte maden bedre | Smag i kunsten

Maj 2019
Børn og grøntsager | Dygtige madhåndværkere har skarpe sanser | Teenagere laver ultimativ madpakke

April 2019
Tag med 7.B i køkkenlaboratoriet | Guide til 7 smagsdimensioner | Ultimative asparges

Marts 2019
Sådan styrker vi dansk gastronomi bredt | Lær med smagsritualer | Ramsløgsmør og en smuk guide til vild mad

Februar 2019
Naturfaglig genvej til god mad | Når citronmånen lyser op | Se ind i smagen

Januar 2019
Det vi ikke ved om børns smag | Mayoscience i skolen | Ind i fastelavnsbollen 

Du kan tilmelde dig Smag for Livets nyhedsbrev her. Det udkommer sidste tirsdag hver måned.