Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Smagsambassadører og legatmodtagere

Smagsambassadør; kokkeelev ved College360 og Radisson Blue i Silkeborg
Smagsambassadør; kokkeelev ved College360 og Hotel Randers
Legatmodtager
Cand.scient i datalogi og samfundsfag, D-vip ved Aalborg Universitet, Smagsambassadør
Madkonsulent, Smagsambassadør
Kemiingeniør, underviser i kemi på Mejeristuddannelsen, Smagsambassadør
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Smagsambassadør
Kokkeelev, smagsambassadør
Kokkeelev, smagsambassadør
Cand.scient. fødevareinnovation og sundhed, smagsambassadør
Lærer, didaktikstuderende, smagsambassadør
Tjenerelev, smagsambassadør
Kokkeelev, smagsambassadør
Kokkeelev, smagsambassadør
Folkeskolelærer, kok & tjener
Historiker, smagsambassadør
Professionsbachelor i Ernæring- og sundhed
Cand.scient. i Fødevareinnovation og sundhed
Professionsbachelor, Ernæring og sundhed
Cand.scient. i Fødevareinnovation og Sundhed
Arkitekt og eventansvarlig på Engestofte Gods
Cand.scient.food, smagsambassadør
Kokkeelev
Ph.d.-studerende
Kok og kandidatstuderende i levnedsmiddelvidenskab
Ernæringsuddannet
Læremiddelforfatter, lærer, cand.pæd
Folkeskolelærer
Lærer og projektleder
Lærer, cand. scient.
Ernæring og sundhedsstuderende
Ernæring og sundhedsstuderende
Ernæring og sundhedsstuderende
Cand. scient. i human ernæring
Cand.scient.anth. (Antropologi)
Professionsbachelor i Ernæring og sundhed
Lærer
Cand.scient., ph.d-studerende
Lektor emerita, master i sundhedspædagogik
Cand.techn.al. (Fødevarevidenskab)
Professionsbachelor i Ernæring og sundhed
Kunstner og tegner
Cand.scient. i Fødevareinnovation og Sundhed