Gå til hovedindhold

Du er her

Mød Smag for Livet

2018

september

7. - 9. september
GASTROJAM: SMAG I SÆRKLASSE Kom til gastrojam og bliv klogere på videnskaben og håndværket bag verdensklasse-kokkekunst, når Bocuse d’Or-kokken Kenneth Toft-Hansen og professor i gastrofysik Ole G. Mouritsen folder smagens univers ud i ord, håndværk og smagsprøver. Vi præsenterer desuden en workshop. Begge dele finder sted søndag d. 9. september.
14. september
Igen i år kan du finde Smag for Livet på SPIS! Odense Food Festivals madmarked på Flakhaven (Rådhuspladsen) i Odense. Vi sætter telt op på madmarkedet og vil tilbyde forskellige smagseksperimenter og selvfølgelig en god snak med afsæt i videnskaben bag smagen. Desuden vil der være en workshop sammen med Bocuse d'Or Danmark. Vel mødt.
15. september
Igen i år kan du finde Smag for Livet på SPIS! Odense Food Festivals madmarked på Flakhaven (Rådhuspladsen) i Odense. Vi sætter telt op på madmarkedet og vil tilbyde forskellige smagseksperimenter og selvfølgelig en god snak med afsæt i videnskaben bag smagen. Desuden vil der være en workshop sammen med Bocuse d'Or Danmark. Vel mødt.

oktober

12. oktober
Smag for Livet deltager igen i år i Kulturnatten i København. Her kan du prøve en række smagseksperimenter fra vores forskere og formidlere - vi har endnu ikke fastlagt hvilke, men vi opdaterer informationerne her, så snart vi har dem på plads. Arrangementet vil være åbent klokken 18.00 - 23.59.