Gå til hovedindhold

Du er her

Mød Smag for Livet

2018

juni

1. - 2. juni
På årets Heartland Festival kommer Smag for Livet med en pop-up-bod, hvor man kan prøve flere aktiviteter, der udforsker smagen af løg. I boden kan man smage på forskellige slags løg - både stegte, bagte, rå, syltede og sorte!   plante sit eget purløg og lære om løgets vej fra jord til bord udfolde sine kunstneriske evner og male forskellige slags billeder af løg - bl.a. lave løgtryk Find boden på Hjerteland.
2. juni
I denne workshop vil publikum udfordres og forundres med smag fra de fynske farvande. Med viden som værktøj og gennem øjenåbnende smag-selv-forsøg gør Smag for Livets gastrofysikere dig klogere på havets uudnyttede ressourcer og havets smage. Hvad siger du fx til røget blæksprutte, knasende vandmandschips eller tanglakrids?
4. juni
I anledning af udgivelsen af den nye bog Blæksprutterne kommer - spis dem! forfattet af Ole G. Mouritsen og Klavs Styrbæk, vil der være reception på STYRBÆKS mandag den 4. juni 2018 kl. 14.30-16.00.  Ved receptionen vil forfatterne fortælle om deres fascination af blæksprutter, og hvordan man kan tilberede dem til spændende og velsmagende mad. Fortællingen vil være ledsaget af små smagsprøver.
13. - 14. juni
The last couple of decades have witnessed an increasing interaction between chefs and scientists, fueling new trends in both cooking and in the sciences. This two-day topical symposium brings together chefs, scientists, students, and culinary entrepreneurs to discuss in an informal and creative atmosphere matters of mutual interest with the aim of further cross-fertilization and developing new ideas for future and collaborative work. A particular emphasis will be on communication and public outreach.
15. - 17. juni
Smag for Livet deltager igen i år på Det Fynske Dyrskue - mere information følger!
23. - 24. juni
Smag for Livet vil igen i år være at finde på Kulinarisk Sydfyn - yderligere information følger...