Gå til hovedindhold

Du er her

Mød Smag for Livet

2017

november

21. november
Hvad er smag, og hvordan smager vi? Velsmagende mad til børn og ældre Fokus på nye fødevarer og nye smage Det er nogle af de områder, der bliver berørt, når både Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen holder oplæg på kurset Smag hele livet. Find mere information og tilmelding på kost.dk
22. november
Hvad er smag, og hvordan smager vi? Velsmagende mad til børn og ældre Fokus på nye fødevarer og nye smage Det er nogle af de områder, der bliver berørt, når både Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Michael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen holder oplæg på kurset Smag hele livet. Find mere information og tilmelding på kost.dk
22. november
Hvorfor bliver vi stimuleret af noget der knaser?Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os?Hvorfor taler vi så meget om smag når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser? Det er nogle af de spørgsmål Professor Smag aka Ole G. Mouritsen vil komme ind på, når han den 22. november kl. 19.00 holder foredrag om neurogastronomi for Folkeuniversitetet Holstebro. Tilmelding er ikke nødvendigt og prisen er 50 kr. (25 kr. for studerende)
27. november
  Hvad er smag, og hvordan smager vi? Velsmagende mad til børn og ældre Fokus på nye fødevarer og nye smage Det er nogle af de områder, der bliver berørt, når både Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen holder oplæg på kurset Smag hele livet. Find mere information og tilmelding på kost.dk
30. november
Kurset i Sorø er desværre blevet aflyst.   Hvad er smag, og hvordan smager vi? Velsmagende mad til børn og ældre Fokus på nye fødevarer og nye smage Det er nogle af de områder, der bliver berørt, når både Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen holder oplæg på kurset Smag hele livet. Find mere information og tilmelding på kost.dk

december

15. december
Julen og de særlige smage tilknyttet til denne højtid er glimrende eksempler på hvordan traditioner og traditionelle måltider kan fremkalde erindringer. Bare tænk på aromaen fra honningkager og glögg, duften af brændende lys og grannålene på juletræet, smagen af brun sovs og brunkartofler, eller mundfølelsen af risalamande. Ole G. Mouritsen holder juleforelæsning om 'The flavours of Christmas' for studerende og undervisere på Københavns Universitet den 15. december akkompagneret af smagsprøver på brunkager, glögg og risalamande med et gastrofysisk twist.
2018

april

10. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
11. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
12. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
17. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
18. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
19. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
20. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.