Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

2019

juni

6. - 7. juni
Smag for Livet er medarrangør af og deltager i symposiet MÅLTIDET OG MÅLTIDEN -  HAR VI TID NOK TIL AT SPISE ? (SAMMEN).  Symposiet er et anderledes og udviklende kursusdøgn for mennesker, der professionelt arbejder med mad og måltider. Det foregår over 24 timer på Sølballegaard. Her udvikler forskere, kunstnere, kokke og branchefolk i fællesskab på, hvordan MÅLTIDEN skaber værdi i fremtid og nutid.  Gennem konkrete eksperimenter og samskabelse får deltagerne ny viden og erfaring, der kan sættes i spil på døgnet – og ikke mindst i hverdagen efterfølgende.
14. - 16. juni
Igen i år deltager Smag for Livet på Det Fynske Dyrskue i Odense. Sammen med vores smagsforskere og smagsformidlere kan du gå på opdagelse i smagens forunderlige verden. Mere information følger, så hold dig opdateret her og på Facebook. 
20. juni
Den 20. juni kl. 10-12 byder Smag for Livet, UCL og Kold College velkommen i vores nye GastroLab, som er en kombination af et køkken og et laboratorium!  Program Velkomst ved professor Ole G. Mouritsen, Centerleder i Smag for Livet Sådan bruger du gastrolab i undervisningen ved gastrofysiker Morten Christensen Prøv selv gastrolab Tilmelding nødvendig - skriv til kontakt [at] smagforlivet.dk

august

5. - 7. august
NB. Billetter til gastrocampen er udsolgt.  Er du mellem 10 og 14 år kan du få skærpet smagssansen i faglokalerne på Kold College og pirret nysgerrigheden i gastrolaboratoriet hos Smag for Livet. De dygtigste kokke, bagere og smagsforskere er klar til at modtage dig til Danmarks første gastrocamp med smagen i centrum. Campen foregår i dagene 5.-7. august, hver dag fra kl. 9.00 til 15.00 og er for både nysgerrige nørder og nybegyndere. Kommer du med, kan du udforske disse emner:

oktober

11. oktober
Til kulturnatten vil vores forskere og formidlere stå klar til at indvie madinteressede i en spændende verden af smag og smagsoplevelser. Vi har ikke fastlagt aktiviteterne endnu, men vi opdaterer informationerne her, så snart vi har dem på plads.  Start jeres efterårsferie med en sjov og anderledes oplevelse for hele familien. Vi glæder os til at se jer!