Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

2019

december

9. december
Æg-bacon, ost-skinke, kaviar-chokolade - alle kendte for at være gode match. Dette gælder også østers og champagne. Madparring og smagsparring er en empirisk baseret metode, der ofte bruges af kokke og fødevareinnovatører til at udvikle delikate retter. Men hvad er grunden til at østers og champagne er et godt match?  
2020

januar

16. januar kl.10.00 - 16.00
Det åbne seminar omfatter fire keynote-oplæg, bl.a. ved professor Karen Wistoft og professor Ole G. Mouritsen, begge fra Smag for Livet, samt en række andre oplæg og workshops. Endeligt program og mulighed for tilmelding følger snarest. Pris: kr. 350.

april

20. - 26. april
Smag for Livet deltager igen på Forskningens Døgn. Gennem eksperimenter i køkkenet, får du ny viden om mad og smag.  Mere info følger, når årets program er på plads.

maj

11. maj
Den 11.-12. maj 2020 afholdes det innovative og tværfaglige symposium "Creative Tastebuds 2020: Exploring how our sense of taste can save the planet". Første udgave af Creative Tastebuds fandt sted i forbindelse med kulturby-året 2017 i Aarhus og var så stor en succes, at Smag for Livet i et samarbejde med Aarhus Universitet og Institute of Meals nu gør det igen.

juni

5. - 7. juni
Kom med og smag dig til viden om mælk og andre mejeriprodukter. Meget mere info følger. Indtil da, kan du følge med i det fulde program for Roskilde Dyrskue 2020.