Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

2020

marts

26. marts
Ved årets danske sociologikongres afholder Smag for Livets Karen Wistoft og Lars Qvortrup en session om smag. Med flere oplæg om smagens sociologi og didaktik diskuteres forskellige sociologiske måder at iagttage smag på, og hvordan smag kan indgå i undervisning og formidling både som emne, middel og mål. Blandt oplægsholderne er desuden Smag for Livets forskere i smag og læring, Casper Thrane, Mikkel Stovgaard og Jacob Christensen.

april

20. - 26. april
Smag for Livet deltager igen på Forskningens Døgn. Gennem eksperimenter i køkkenet, får du ny viden om mad og smag.  Mere info følger, når årets program er på plads.

maj

11. maj
Den 11.-12. maj 2020 afholdes det innovative og tværfaglige symposium "Creative Tastebuds 2020: Exploring how our sense of taste can save the planet". Første udgave af Creative Tastebuds fandt sted i forbindelse med kulturby-året 2017 i Aarhus og var så stor en succes, at Smag for Livet i et samarbejde med Aarhus Universitet og Institute of Meals nu gør det igen.
13. maj
Tag din klasse med til en undervisningsdag fyldt med udendørs leg, ny viden og aktiviteter med fokus på bevægelse, biologi og mad, når Smag for Livet tager del i Campus Odenses  skolefestival på det store naturområde mellem UCL og SDU. Du og din klasse får mulighed for at arbejde aktivt på tre sjove, spændende og lærerige poster inden for biologi, smag og bevægelse.
15. maj
Smag for Livets gastrofysikere, sensorikere og fødevareforskere fra KU-FOOD  debatterer og udforsker fremtidens mad ved dette års Madens Folkemøde. Når planerne er lagt fast, kan du finde de forskellige aktiviteter her. Følg også med i programmet hos Madens Folkemøde.

juni

5. - 7. juni
Kom og smag dig til viden om mælk og andre mejeriprodukter. Meget mere info følger. Indtil da kan du følge med i det fulde program for Roskilde Dyrskue 2020.