Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

2020

september

11. september
Smag for Livet og SPIS! Odense Food Festival inviterer hermed elever og lærere fra 8.-10. klasse med til Smagsjagten - en rejse i bæredygtighed, smag, sanser og madkultur den 11. september 2020.  Smagsjagten er et didaktisk og dannende forløb for udskolingselever, der via naturvidenskabelige, mad- og samfundsfaglige fag får mulighed for at gå på opdagelse i madkulturens udvikling, betydning, smag og udformning i bæredygtighedens tegn. 
2021

maj

3. maj
Den 11.-12. maj 2020 skulle Smag for Livet i samarbejde med Aarhus Universitet og Institute of Meals have afholdt det innovative og tværfaglige symposium "Creative Tastebuds 2020: Exploring how our sense of taste can save the planet". SYMPOSIET ER UDSKUDT, og der er planlagt et nyt symposium d. 3.-4. maj 2021. Hvis man allerede var tilmeldt 2020-symposiet, er man sikret en plads på næste års symposium, hvis man vil. Det er også muligt at få sin billet refunderet, se nærmere på creativetastebuds.dk.