Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

2020

april

20. - 24. april
FORSKNINGENS DØGN ER DESVÆRRE AFLYST PGA CORONAVIRUS-PANDEMIEN. Smag for Livet deltager igen på Forskningens Døgn. Gennem smagseksperimenter i køkkenet, får du ny viden om madspild.

maj

11. maj
OBS: CREATIVE TASTEBUDS 2020-SYMPOSIET ER UDSKUDT PGA CORONAVIRUS-PANDEMIEN. NYT SYMPOSIUM BLIVER 3.-4. MAJ 2021 I AARHUS. Den 11.-12. maj 2020 skulle Smag for Livet i samarbejde med Aarhus Universitet og Institute of Meals have afholdt det innovative og tværfaglige symposium "Creative Tastebuds 2020: Exploring how our sense of taste can save the planet".
13. maj
OBS: CAMPUS ODENSE SKOLEFESTIVAL ER BLEVET AFLYST PGA. CORONA-PANDEMIEN. Tag din klasse med til en undervisningsdag fyldt med udendørs leg, ny viden og aktiviteter med fokus på bevægelse, biologi og mad, når Smag for Livet tager del i Campus Odenses  skolefestival på det store naturområde mellem UCL og SDU. Du og din klasse får mulighed for at arbejde aktivt på tre sjove, spændende og lærerige poster inden for biologi, smag og bevægelse.
15. maj
OBS: MADENS FOLKEMØDE ER BLEVET AFLYST PGA. CORONA-PANDEMIEN. Smag for Livets gastrofysikere, sensorikere og fødevareforskere fra KU-FOOD  debatterer og udforsker fremtidens mad ved dette års Madens Folkemøde. Følg også med i programmet hos Madens Folkemøde.

juni

5. - 7. juni
Kom og smag dig til viden om mælk og andre mejeriprodukter. Meget mere info følger. Indtil da kan du følge med i det fulde program for Roskilde Dyrskue 2020.