Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Elever smager på æg og marengs i et naturfagsforløb faciliteret af Smag for Livet. Foto: Stagbird
    Elever smager på æg og marengs i et naturfagsforløb faciliteret af Smag for Livet. Foto: Stagbird

Du er her

Ekstern evaluering af Smag for Livet – Med smagen som brobygger, 2018-2021

Søger...

Artikel Læs her den eksterne evaluering af Smag for Livet - Med smagen som brobygger i projektperioden 2018-2021.

Denne eksterne evaluering er en analyse af det udbytte, som undervisere og elever, der har været del af Smag for Livet i 2018-2021, har oplevet, samt de barrierer og fremadrettede fokuspunkter, der er for tværfaglige og -institutionelle indsatser for at styrke viden om og fokus på smag i uddannelserne og institutionelt:

Ekstern evaluering af Smag for Livet - Med smagen som brobygger

Evalueringen er udført af Realize. Sammen med Egenvurdering af Smag for Livets virke, resultater og mål, der beskriver centrets overordnede resultater i perioden 2018-2021, og den forskningsbaserede effektfuldhedsundersøgelse af elevers læring, engagement og motivation, når undervisningen bruger smag som tematisk omdrejningspunkt og som didaktisk værktøj, udgør rapporten den samlede evaluering  af Smag for Livet - Med smagen som brobygger i projektperioden 2018-2021.