Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Dådyrfilet.
    Foto: Anne Bech

Du er her

Kød: den ma(d)skuline smag?

Søger...

Begivenhed Hvorfor er smagen af en blød chips uappetitlig? Kan lyd påvirke vores smagsoplevelse? Er kød en ’mande-smag’? Og hvordan husker vi gennem smag?

Som en del af forelæsningsrækken 'Smag for livet - nye perspektiver på smag' på Folkeuniversitetet Aarhus, vil Jonatan Leer, forsker i smagspædagogik og madkultur og ansat ved Smag for Livet, fortælle om koblingen mellem mad og maskulinitet.

Læs mere og tilmeld dig forelæsningsrækken her.

Læs om de andre forelæsninger i rækken:

Fornemmelse for smag

Smag og nostalgi

Oplevelse af måltider – sansningen af maden og alt det der udenom

Smagens sociale side

Børn, smag og læring

Adresse: 
Aarhus Universitet
Bygning 1530, auditorium E
Ny Munkegade 118
8000 Aarhus
Danmark