Gå til hovedindhold
  • Pige dufter til et æble.
    Foto: Stagbird

Du er her

Oplevelse af måltider – sansningen af maden og alt det der udenom

Begivenhed Hvorfor er smagen af en blød chips uappetitlig? Kan lyd påvirke vores smagsoplevelse? Er kød en ’mande-smag’? Og hvordan husker vi gennem smag?

Som en del af forelæsningsrækken 'Smag for livet - nye perspektiver på smag' på Folkeuniversitetet Aarhus, vil Michael Bom Frøst, leder af Nordic Food Lab og medlem af Smag for Livets centerledelse, fortælle om smag fra et sensorisk perspektiv, oplevelsen af et måltid og sansning.

Læs mere og tilmeld dig forelæsningsrækken her.

Læs om de andre forelæsninger i rækken:

Fornemmelse for smag

Smag og nostalgi

Smagens sociale side

Kød: den ma(d)skuline smag?

Børn, smag og læring

Adresse: 
Aarhus Universitet
Bygning 1530, auditorium E
Ny Munkegade 118
8000 Aarhus
Danmark