Gå til hovedindhold
  • Forskningens Døgn
    Forskningens Døgn 2016

Du er her

Børn, smag og læring

Begivenhed Hvorfor er smagen af en blød chips uappetitlig? Kan lyd påvirke vores smagsoplevelse? Er kød en ’mande-smag’? Og hvordan husker vi gennem smag?

Som en del af forelæsningsrækken 'Smag for livet - nye perspektiver på smag' på Folkeuniversitetet Aarhus, vil professor i madkundskab og medlem af Smag for Livets centerledelse, Karen Wistoft, fortælle om samspillet mellem børn, smag og læring.

Læs mere og tilmeld dig forelæsningsrækken her.

Læs om de andre forelæsninger i rækken:

Fornemmelse for smag

Smag og nostalgi

Oplevelse af måltider – sansningen af maden og alt det der udenom

Smagens sociale side

Kød: den ma(d)skuline smag?

 

Adresse: 
Aarhus Universitet
Bygning 1530, auditorium E
Ny Munkegade 118
8000 Aarhus
Danmark