Gå til hovedindhold
  • Fra bogen 'Fornemmelse for smag' af Ole G. Mouritsen og Klavs Styrbæk. Foto: Jonas Drotner Mouritsen.
    Fra bogen 'Fornemmelse for smag' af Ole G. Mouritsen og Klavs Styrbæk. Foto: Jonas Drotner Mouritsen.

Du er her

Fornemmelse for smag

Begivenhed Hvorfor er smagen af en blød chips uappetitlig? Kan lyd påvirke vores smagsoplevelse? Er kød en ’mande-smag’? Og hvordan husker vi gennem smag?

Som en del af forelæsningsrækken 'Smag for livet - nye perspektiver på smag' på Folkeuniversitetet Aarhus, vil centerleder Ole G. Mouritsen fortælle om bl.a. smag fra et gastrofysisk perspektiv, mundfølelse og vores allesammens fornemmelse for smag.

Læs mere og tilmeld dig forelæsningsrækken her.

Læs om de andre forelæsninger i rækken:

Smag og nostalgi

Oplevelse af måltider – sansningen af maden og alt det der udenom

Smagens sociale side

Kød: den ma(d)skuline smag?

Børn, smag og læring

Adresse: 
Aarhus Universitet
Bygning 1530, auditorium E
Ny Munkegade 118
8000 Aarhus
Danmark