Gå til hovedindhold
  • Foto: Stagbird

Du er her

Smagens sociale side

Begivenhed Hvorfor er smagen af en blød chips uappetitlig? Kan lyd påvirke vores smagsoplevelse? Er kød en ’mande-smag’? Og hvordan husker vi gennem smag?

Som en del af forelæsningsrækken 'Smag for livet - nye perspektiver på smag' på Folkeuniversitetet Aarhus, vil antropolog og forsker ved Smag for Livet, Susanne Højlund, fortælle om de sociale aspekter ved smag og hvordan vi skaber og deler viden om smag.

Læs mere om forelæsningsrækken og tilmeld dig her.

Læs om de andre forelæsninger i rækken:

Fornemmelse for smag

Smag og nostalgi

Oplevelse af måltider – sansningen af maden og alt det der udenom

Kød: den ma(d)skuline smag?

Børn, smag og læring

Adresse: 
Aarhus Universitet
Bygning 1530, auditorium E
Ny Munkegade 118
8000 Aarhus
Danmark