Opskrift Krydret omelet, der tilberedes i mange lag og rulles.
Ingredienser:
- 3 hønseæg
- 1 tsk. soya
- 1 tsk. sukker
- 1 knivspids salt
- 2 spsk. dashi
- 1 tsk. mirin
- Krydringen med soya, sukker, salt, dashi og mirin kan man eksperimentere med og finde frem til sin egen favoritsmag.
Fremgangsmåde:
- Pisk æggene sammen og vend alle ingredienser i æggene.
- Varm en pande med lidt olie og hæld et tyndt lag af æggemassen ud på den varme pande.
- Rul æggemassen på panden over til siden.
- Hæld et nyt tyndt lag æggemasse på panden og gentag proceduren indtil der ikke er mere æggemasse.
- Kom ”æggerouladen” på en bambusmåtte og form omeletten firkantet
- Skær omeletten ud i passende størrelser
Omtalt i artiklen
Faglærer, kok
Simon Sørensen er uddannet kok og faglærer ved TECHCollege Food i Aalborg. Her underviser han kokkeelever og er træner og holdleder for erhvervsskolens konkurrencehold.
Han er en del af Smag for Livets centerledelse, hvor han bl.a. er tovholder for de fødevarefaglige erhvervsuddannelser, som er partnere i Smag for Livet.