Ingredienser
- 4 øko æg
- 1 spsk. sennep
- 1 spsk. mayo
- 1 spsk. creme fraiche
- 1 spsk. hvidvinseddike
- Finthakket Purløg
- Paprika
- Chili - hakket frisk eller tørret
- Salt
Sådan gør du
- Kog æg i 10 min. til de er hårdkogte
- Pil æggene
- Skær æggene på langs med en tynd kniv
- Pil forsigtigt blommen ud af ægget og op i en skål
- Bland blommer, sennep, mayo, creme fraiche, hvidvinseddike vha. af en håndmixer
- Smag til med salt og paprika
- Fyld massen i en sprøjtepose - alternativt en frysepose, hvor du klipper hul i hjørnet
- Sprøjt små toppe i de halverede æg
- Drys med purløg og chili
Original opskrift:
Omtalt i artiklen
Simon Sørensen er uddannet kok og faglærer ved TECHCollege Food i Aalborg. Her underviser han kokkeelever og er træner og holdleder for erhvervsskolens konkurrencehold.
Han er en del af Smag for Livets centerledelse, hvor han bl.a. er tovholder for de fødevarefaglige erhvervsuddannelser, som er partnere i Smag for Livet.
Fokusområde: Læring
Liselotte Hedegaard er medlem af Smag for Livets centerledelse. Hun er ansat ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, hvor hun varetager projektledelsen af UCLs arbejde i Smag for Livet.
Liselotte Hedegaard har en baggrund i filosofi. Hendes forskningsinteresser retter sig mod sanseerfaring, særligt indenfor rammerne af fænomenologisk undersøgelse. I praksis arbejder hun med, hvordan sanseerfaring, specielt smag, kan anvendes i det pædagogiske og didaktiske arbejde.