Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Elisabeth Madsen og de øvrige vindere blev fotograferet sammen med statsministeren. Foto: Per Daugaard
    Elisabeth Madsen og de øvrige vindere blev fotograferet sammen med statsministeren. Foto: Per Daugaard

Du er her

Kokkeelev Elisabeth Madsen vandt DM i Skills 2020

Søger...

Nyhed 300 unge dystede i DM i Skills 2020.

Elisabeth Madsen, kokkeelev fra TechCollege i Aalborg, har vundet DM i Skills 2020 i faget Kok. Det skete i den forgangne weekend ved finalen i Bella Center.

DM i Skills er en konkurrence for de erhvervsfaglige uddannelser, hvor Danmarks bedste lærlinge og elever inden for 45 forskellige fag kåres. Skills-konkurrencerne finder også sted på europæisk plan og som et VM.

Elisabeth Madsen tager sin kokkeuddannelse på TechCollege i Aalborg og har været elev under bl.a. kokkefaglærer Simon Sørensen, som er en del af Smag for Livets ledelse. For tiden arbejder hun på Musikkens Spisehus, restauranten i Musikkens Hus i Aalborg.

I september vandt hun det nordjyske mesterskab for kokke- og tjenerelever sammen med Cecilie Bunk Pedersen, som også er kokkeelev og smagsambassadør i Smag for Livet.

Omtalt i artiklen

Faglærer, kok

Simon Sørensen er uddannet kok og faglærer ved TECHCollege Food i Aalborg. Her underviser han kokkeelever og er træner og holdleder for erhvervsskolens konkurrencehold.

Han er en del af Smag for Livets centerledelse, hvor han bl.a. er tovholder for de fødevarefaglige erhvervsuddannelser, som er partnere i Smag for Livet.