Madkundskab Kopiark og PDF Kopiark Hent alt som PDF Indhold med samme tema Tang (9) Aktiviteter i forløbet 1 Torskerognscreme med grøntsagsstave 2 Is med tang 3 Chutney med blæretang, lakrids og rødbede 4 Tangchips 5 Bagt sild med tilbehør 6 Chutney med blæretang, lakrids og rødbede 7 Torsk i pose 8 Limekage med avokado og sukkertang 9 Tang- og krydderurtepesto 10 Tang- og krydderurtepesto 11 Blæksprutteringe 12 Kikærte-tangdip 13 Friske forårsruller med blæksprutter Forfattere: Denise Gjørtz Krog, Klavs Styrbæk Vertikale faneblade Aktivitet Har du lyst til at bruge tang i din mad, så prøv denne chutney med smag fra både land og hav. Opskrift1Opskrift: Chutney med blæretang, lakrids og rødbede. Guide til blæretang: Tag til en strand med blåt flag for at være sikker på, at vandet er rent. Gå ud i vandet og find blæretangen som sidder på stenene og klip de øverste lysegrønne 1-2 cm af. Tag hjem med det samme og skyl først tangen og blancher så tangen i 4 sekunder, til det er helt lysegrønt og læg den direkte i en skål med iskoldt vand med isterninger. Skyl evt. tangen et par gange idet den udskiller gele. Nu kan du bruge tangen til det du vil. Find flere opskrifter med tang her.