Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Tidligere nyhedsbreve

Gå på opdagelse i Smag for Livets tidligere nyhedsbreve

Marts 2020
Spis bæredygtigt gennem velsmag | Gratis hjemme-læring for børn og unge | 7 hjernepauser med smag

Februar 2020
Er du etisk eller moraliserende? | Grøn umami | Spil kan give børn mere mod på grønt

Januar 2020
Ny gratis bog om smag og læring | Sådan skærer du blæksprutte | Brug sanserne og undgå madspild

December 2019
Kokkens guide til julemiddag uden stress ✨ Smager du skønt, kærligt eller moralsk? ✨ Rabat på Creative Tastebuds-billetter

November 2019
Koji gør underværker for dine grøntsager | Smag kunsten i dansk | Æbleflæsk til julefrokosten

Oktober 2019
Græskar, svampe og risotto | Madhåndværk med sanserne | Gratis e-bog: Smagsmysteriet

September 2019
Kan vores smag redde kloden | Afrikadeller | Agurker med blikfang til børn

August 2019
Lån GastroLab med din klasse | E-numre - skidt eller kanel? | Ismesterens bedste tips

Juni 2019
Guide til tanggastronomi | Lær at udnytte maden bedre | Smag i kunsten

Maj 2019
Børn og grøntsager | Dygtige madhåndværkere har skarpe sanser | Teenagere laver ultimativ madpakke

April 2019
Tag med 7.B i køkkenlaboratoriet | Guide til 7 smagsdimensioner | Ultimative asparges

Marts 2019
Sådan styrker vi dansk gastronomi bredt | Lær med smagsritualer | Ramsløgsmør og en smuk guide til vild mad

Februar 2019
Naturfaglig genvej til god mad | Når citronmånen lyser op | Se ind i smagen

Januar 2019
Det vi ikke ved om børns smag | Mayoscience i skolen | Ind i fastelavnsbollen 

Du kan tilmelde dig Smag for Livets nyhedsbrev her. Det udkommer sidste tirsdag hver måned.