Opskrift Sprøde grøntsager til at have med som snack i madpakken.
Grøntsagsstave
(4 personer)
- ½ stk agurk (2 stave pr. person)
- 1 stor gulerod (2 stave pr. person)
- 4 stk radisser (1 stk pr. person)
Fremgangsmåde
Grøntsager skylles og skæres ud i passende stykker gerne forskellige størrelser. Skær også gerne stykker af rød, grøn og gul peberfrugt.
Sennepsdip
(til 4 personer)
- 8 spsk CHEASY fraiche 5%
- 2 tsk Bornholms sennep med chili/peber Lehnsgaard
- Fint salt
Fremgangsmåde
CHEASY fraichen røres med senneppen med chili/peber, smages til med salt.
Note: Ved henstand bliver sennepsdippen stærkere. Start evt. med 1 tsk sennep og smag efter om sennepsdippen skal have mere sennep, hvis dippen skal stå nogle timer før brug.