Vil du være med til at give næste generation viden og kompetencer i forhold til bæredygtighed og klima?
Bæredygtighed er indlejret i både
- lærer- og pædagoguddannelserne på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt på
- biokemi- og teknologiingeniøruddannelserne på SDU
Omtalt i artiklen
Smagsambassadør.
Mathias P. Clausen er lektor ved Institut for Kemi-, Bio- og Miljøteknologi, SDU.
Han har i 2014 - 2018 været deltager i Smag for Livet, hvor han både har bedrevet forskning og formidling i gastrofysik.
Mathias P. Clausen er nu smagsambassadør i Smag for Livet.
Morten Christensen er ph.d. i molekylær biofysik fra SDU og lektor på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.
Han er brobygger i Smag for Livet, hvor han både bedriver forskning, udvikling af undervisningsmaterialer, brobygning og formidling. Han arbejder med gastrofysik og har særligt fokus på formidling af smag og gastronomiens fysik og kemi til studerende på university colleges og elever på gymnasier, erhvervsuddannelser, og grundskolen.
Morten Christensen bruger køkkenet som et såkaldt GastroLab, som er en kombination af et køkken og et laboratorium.
Mikael Schneider er Smag for Livets projektkoordinator og en del af centrets ledelse. Hans rolle er at koordinere, facilitere og formidle Smag for Livets projekter, tværfaglige arbejde og nye samarbejder med eksterne partnere.
Mikael Schneider er videnskabsjournalist, cand.scient. i humanbiologi og ph.d. i sundhedsvidenskab.
Eva Rymann er kommunikationsansvarlig i Smag for Livet, herunder Smag for Livets online- og forlagsvirksomhed.
Hun er uddannet journalist og har i en årrække arbejdet med nyhedsjournalistik og redaktionel ledelse på TV 2 og forskningsformidling i Smag for Livet og Center for Anvendt Skoleforskning.
Sammen med Mikael Schneider har hun udgivet bogen "Sådan smager børn. Den videnskabelige forklaring på, hvad dit barn vælger at spise - og hvorfor" (Gyldendal, 2018) og "En festival af smag" (Smag for Livet Forlag, 2021).