Madkundskab Kopiark og PDF Kopiark Hent alt som PDF Indhold med samme tema Krydderier (8) Krydderurter (16) Aktiviteter i forløbet 1 Purløgspesto 2 Suppe med vilde urter 3 Krydderurte-pesto 4 Chili sin carne m. wraps 5 Tang- og krydderurtepesto 6 Skov-te 7 Kyllingefrikadeller med krydderurter 8 Pesto med ramsløg 9 Chutney med gulerod, raps og havtorn 10 Skumfiduser med kamille Info: Opskriften er udarbejdet af professionsbachelorstuderende i Ernæring og Sundhed på UCSJ. Vertikale faneblade Aktivitet Opskriften er udviklet til undervisningsaktiviteten 'Smag til med krydderurter', hvor eleverne kan opnå kendskab til en række forskelige krydderurter og erfare, hvordan krydderurterne kan anvendes som smagsgivere i maden. Opskrift1Opskrift: Kyllingefrikadeller med krydderurter. Opskriften er udviklet til undervisningsaktiviteten 'Smag til med krydderurter', hvor eleverne kan opnå kendskab til en række forskelige krydderurter og erfare, hvordan krydderurterne kan anvendes som smagsgivere i maden. Find aktivitetsbeskrivelsen her.