Madkundskab Kopiark og PDF Kopiark Hent alt som PDF Indhold med samme tema Madpakke (2) Aktiviteter i forløbet 1 Torskerognscreme med grøntsagsstave 2 Sandwichboller med revet æble 3 Chutney med blæretang, lakrids og rødbede 4 Purløgspesto 5 Bagt sild med tilbehør 6 Spyd med kylling & kartoffel med ramsløgspesto 7 Torsk i pose 8 Torskerognscreme med grøntsagsstave 9 Tang- og krydderurtepesto 10 Grove pestosnegle 11 Blæksprutteringe 12 Krydderurte-pesto 13 Friske forårsruller med blæksprutter 14 Langtidshævet surdejsbrød med sprød skorpe Forfattere: Rikke Højer Nielsen Vertikale faneblade Aktivitet Grøntsagsstave kan give en masse farve og tekstur til madpakkens smag. Her får du en opskrift på en velsmagende torskerognscreme, som man kan dyppe stavene i. Prøv også med purløgspesto eller tangpesto, så madpakken bliver en helt ny smagsoplevelse hver dag. Opskrift1Opskrift: Torskerognscreme med grøntsagsstave. 2Find flere opskrifter til madpakken her.