Gå til hovedindhold

Du er her

Introduktion til fermentering

Naturfag i produktion
Forfattere:  Martin Petersen

Her finder du en introduktion til, hvad fermentering er, og en guide til, hvordan du kommer i gang med dit eget fermenteringslaboratorium.

Aktiviteter i forløbet

I denne guide beskriver fermenteringsekspert Martin Petersen fra Hotel- og Restaurantskolen, hvordan man kan etablere et fermenteringslaboratorium på f.eks. en erhvervsskole eller i en restaurant.
Fag
Naturfag i produktion
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Fermentering
Aktivitetstyper
  • -
  • Naturfag i produktion
  • Fermentering
Komplet guide til at etablere et fermenteringslaboratorium på f.eks. en erhvervsskole eller i en restaurant.
Fag
Naturfag i produktion
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Fermentering
Aktivitetstyper
  • -
  • Naturfag i produktion
  • Fermentering