Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Forskningens Døgn
    Forskningens Døgn 2016

Du er her

Børn, smag og læring

Søger...

Begivenhed Hvorfor er smagen af en blød chips uappetitlig? Kan lyd påvirke vores smagsoplevelse? Er kød en ’mande-smag’? Og hvordan husker vi gennem smag?

Som en del af forelæsningsrækken 'Smag for livet - nye perspektiver på smag' på Folkeuniversitetet Aarhus, vil professor i madkundskab og medlem af Smag for Livets centerledelse, Karen Wistoft, fortælle om samspillet mellem børn, smag og læring.

Læs mere og tilmeld dig forelæsningsrækken her.

Læs om de andre forelæsninger i rækken:

Fornemmelse for smag

Smag og nostalgi

Oplevelse af måltider – sansningen af maden og alt det der udenom

Smagens sociale side

Kød: den ma(d)skuline smag?

 

Adresse: 
Aarhus Universitet
Bygning 1530, auditorium E
Ny Munkegade 118
8000 Aarhus
Danmark