Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Illustration: Julia Sick
    Illustration: Julia Sick

Du er her

Tangchips

Søger...

Opskrift Du kan i princippet høste tang hele året rundt, men tangen er mest smagfuld i foråret. Når tangen er frisk, kan den renses og spises rå, men den smager også fantastisk godt, når den tørres til chips som i denne opskrift.
Tangchips af søl
Tangchips af søl

Prøv fx med sukkertang, blæretang, søl-tang (eller et miks af flere).

Ingredienser

200 g tang (f.eks. sukker-, søl- eller blæretang) 
Salt 

Fremgangsmåde

  1. Skyl og rens tangen. 
  2. Forvarm ovnen til 150 grader. 
  3. Fordel tangen på bagepapir. 
  4. Drys med salt. 
  5. Bag chipsene i ovnen i ca. 10-12 min.