Opskrift Prøv denne alternative opskrift på pesto med basilikum, oregano og savtang.
Ingredienser
- 1 bundt basilikum
- 1 bundt oregano
- 5 g tørret savtang
- 30 g pinjekerner
- 1 ¼ dl olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 30 g parmesanost
- 3 spsk. soyasovs (Smag til)
Fremgangsmåde
- Læg tangen i blød i kogende vand i ca. 10 min. Hæld tangen over i en si og lad den køle af
- Hak tangen i små stykker
- Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum og oregano - ryst det fri for væde i en salatslynge
- Kom pinjekernerne på en tør stegepande, tænd for kogepladen og rist pinjekernerne, til de er gyldne
- Pil hvidløget
- Riv parmesanosten
- Kom basilikum, oregano, tang, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend til massen er lind og uden klumper
- Tilsæt parmesanosten
- Smag til med soyasovs