Opskrift Opskrift på smagfulde torskeposer, hvor man selv bestemmer, hvilken krydderurt der skal tilsættes.
Til 4 personer
Ingredienser:
125 g faste champignon
125 g torsk i tern
175 g renset og skrællet jordskok, pastinak og gulerod
1 fed knust hvidløg
1 spsk. olivenolie
75 g mascarpone
salt/kværnet peber
Chili efter smag
Vælg en krydderurt til at putte i poserne. Skyl og hak ca. 1-2 spsk.
Fremgangsmåde:
- Rens champignon, vask og skræl jordskok, pastinak og gulerod og skær i mundrette stykker.
- Skær torskekødet i små tern, og krydr med salt.
- Bland alle ingredienser, også krydderurten, og smag til med salt og peber.
- Fordel blandingen på bagepapirerne, saml kanterne, og kram dem sammen til små pakker, bind en snor om pakkerne.
- Sæt pakkerne på en bageplade, og bag dem i 12-14 min. ved 200°C.
- Spis evt. med grillet landbrød til
Vegetar: Brug f.eks. linser i stedet for torsk