Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Krabbebisque tilberedt i det fri under forløbet, som denne opskrift også stammer fra. Foto: Majbritt Pless
    Krabbebisque tilberedt i det fri under forløbet, som denne opskrift også stammer fra. Foto: Majbritt Pless

Du er her

Torsk i pose

Søger...

Opskrift Opskrift på smagfulde torskeposer, hvor man selv bestemmer, hvilken krydderurt der skal tilsættes.

Til 4 personer

Ingredienser:

125 g faste champignon

125 g torsk i tern

175 g renset og skrællet jordskok, pastinak og gulerod

1 fed knust hvidløg

1 spsk. olivenolie

75 g mascarpone

salt/kværnet peber

Chili efter smag

Vælg en krydderurt til at putte i poserne. Skyl og hak ca. 1-2 spsk.

 

Fremgangsmåde:

  1. Rens champignon, vask og skræl jordskok, pastinak og gulerod og skær i mundrette stykker.
     
  2. Skær torskekødet i små tern, og krydr med salt.
     
  3. Bland alle ingredienser, også krydderurten, og smag til med salt og peber.
     
  4. Fordel blandingen på bagepapirerne, saml kanterne, og kram dem sammen til små pakker, bind en snor om pakkerne.
     
  5. Sæt pakkerne på en bageplade, og bag dem i 12-14 min. ved 200°C.
     
  6. Spis evt. med grillet landbrød til

Vegetar: Brug f.eks. linser i stedet for torsk