Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Frokost fra Taste - No Waste
    Frokost fra Taste - No Waste

Du er her

Frokost med snacks, spyd, frugt og kage

Søger...

Opskrift Her er opskrifterne fra Smag for Livets event "Taste - No Waste", hvor elever fra 6. og 7. klasse tilbragte en dag i smagens univers. Opskrifterne er udviklet af kok og ph.d.-studerende Rikke Højer Nielsen.

Brug linket i højre spalte for at downloade alle opskrifterne fra elevernes frokost på Taste - No Waste.

Her er opskrifter på:

  • Torskerognscreme med grøntsagsstave
  • Spyd med kyllingeinderfilet og kartoffel med ramsløgspesto og sprød salat
  • Rugstav med mild peberrodscreme og røget dyrekølle
  • Frugtsalat med basilikumcreme og knas
  • Lime-avocadokage med sukkertang 

Omtalt i artiklen

Lektor, ph.d., kok

Rikke Højer Nielsen er kok og ph.d.

Under sin ansættelse i Smag for Livet har Rikke Højer Nielsen gennemført et ph.d.-studie om børns smagslæring, Smag for Fisk, i et samarbejde mellem Professionshøjskolen Absalon og Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet.