Opskrift Her er opskrifterne fra Smag for Livets event "Taste - No Waste", hvor elever fra 6. og 7. klasse tilbragte en dag i smagens univers. Opskrifterne er udviklet af kok og ph.d.-studerende Rikke Højer Nielsen.
Brug linket i højre spalte for at downloade alle opskrifterne fra elevernes frokost på Taste - No Waste.
Her er opskrifter på:
- Torskerognscreme med grøntsagsstave
- Spyd med kyllingeinderfilet og kartoffel med ramsløgspesto og sprød salat
- Rugstav med mild peberrodscreme og røget dyrekølle
- Frugtsalat med basilikumcreme og knas
- Lime-avocadokage med sukkertang
Omtalt i artiklen
Lektor, ph.d., kok
Rikke Højer Nielsen er kok og ph.d.
Under sin ansættelse i Smag for Livet har Rikke Højer Nielsen gennemført et ph.d.-studie om børns smagslæring, Smag for Fisk, i et samarbejde mellem Professionshøjskolen Absalon og Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet.