Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Smag hele livet - Region Hovedstaden

Søger...

Begivenhed Flere fra Smag for Livet holder oplæg, når Kost- og Ernæringsforbundet har kurser om smag over hele landet i november.
  • Hvad er smag, og hvordan smager vi?
  • Velsmagende mad til børn og ældre
  • Fokus på nye fødevarer og nye smage

Det er nogle af de områder, der bliver berørt, når både Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen holder oplæg på kurset Smag hele livet.

Find mere information og tilmelding på kost.dk

Kurset er fra kl. 15:30 - 18:30 og sidste tilmeldingsfrist er d. 6. november.

Adresse: 
Hotel- og Restaurantskolen
Papirfabrikken (D-bygningen)
Vigerslev Alle 18
2500 Valby
Danmark