Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Aktiviteter med temaet Konservering

Kimchi, kombucha, kefir - flere slags gæret og fermenteret mad dukker op herhjemme, ligesom vi har spist tykmælk og spegepølse længe. Cand.brom. Birthe Kofoed Mortensen giver her en grundig introduktion til fermentering
Fag
Tværfaglig
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Fermentering
  • Konservering
Aktivitetstyper
  • -
  • Tværfaglig
  • Fermentering
  • Konservering
Opskrifter > Øvrige opskrifter
Kimchi, kombucha, kefir - flere slags gæret og fermenteret mad dukker op herhjemme, ligesom vi har spist tykmælk og spegepølse længe. Dette er en opskrift på kimchi - en krydret udgave af surkål, som stammer fra Korea.
Fag
Madkundskab
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Konservering
  • Fermentering
Aktivitetstyper
  • Tilbered
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Konservering
  • Fermentering
Opskrifter > Sødt
Syltetøj er hele frugtstykker, som er kogt med sukker. Ved at sukkersylte frugter kan man forlænge frugternes holdbarhed. Denne syltetøj er med jordbær, rabarber og vanilje. Måske er det første gang, du smager på andet end den traditionelle jordbærsyltetøj, som de fleste kender?
Fag
Madkundskab
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Sukkersyltning
  • Konservering
Aktivitetstyper
  • Tilbered
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Sukkersyltning
  • Konservering