Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Aktiviteter med temaet Bær

Fagtekster og opskrifter > Smagen af jordbær
I denne sektion finder du en baggrundstekst om jordbær. I teksten gennemgås, hvorfra jordbær stammer, hvad de består af, hvad de smager af, samt hvordan vi bruger jordbær.
Fag
Grundtilberedning
Kompetenceområder
  • Fødevarers naturfaglige egenskaber
Faglige temaer
  • Tilberedning
  • Bær
Aktivitetstyper
  • -
  • Grundtilberedning
  • Kok 1. år
  • Kok 2. år
  • Kok 3. år
  • Kok 4. år
  • Tilberedning
  • Bær
  • Fødevarers naturfaglige egenskaber
Hvordan dyrker du jordbær i køkkenhaven? Hvordan sylter man jordbær? Og hvordan kan forskellige tilberedningsmetoder af jordbær indgå i en koldskålsfromage? Dette og andet finder du svar på her.
Fag
Grundtilberedning
Kompetenceområder
  • Fødevarers naturfaglige egenskaber
Faglige temaer
  • Bær
  • Syltning
  • Dyrkning
  • Køkkenhave
Aktivitetstyper
  • -
  • Grundtilberedning
  • Kok 1. år
  • Kok 2. år
  • Kok 3. år
  • Kok 4. år
  • Bær
  • Syltning
  • Dyrkning
  • Køkkenhave
  • Fødevarers naturfaglige egenskaber