Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Aktiviteter med temaet Aroma

Undervisningsredskaber (erhvervsskole) > Reportager fra praksis
"Kokken og forskeren" arbejdede sammen i køkkenet, da Gast 1-kokkeeleverne på TechCollege i Aalborg undersøgte hvad braisering, karamellisering og maillardreaktioner gør for smagen i en klassisk ret.
Fag
Tværfaglig
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Maillard
  • Karamelisering
  • Aroma
Aktivitetstyper
  • -
  • Tværfaglig
  • Maillard
  • Karamelisering
  • Aroma
Undervisningsredskaber (erhvervsskole) > Smags- og teksturkort samt undervisningsredskaber
Her finder du journalark med aromaprofiler, som er et værktøj, der kan anvendes til at visualisere elevernes smagsoplevelser med forskellige fødevarer eller retter.
Fag
Naturfag i produktion, Varekendskab, Sensorik og madkvalitet, Vin- og drikkevarelære
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Smagsoplevelser
  • Sensorik
  • Aroma
  • Undervisningsredskab
Aktivitetstyper
  • -
  • Naturfag i produktion
  • Varekendskab
  • Sensorik og madkvalitet
  • Vin- og drikkevarelære
  • Smagsoplevelser
  • Sensorik
  • Aroma
  • Undervisningsredskab