Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • forskellige saucer

Du er her

Paprikasauce

Søger...

Kort fakta :

Ingredienser

150 g finthakket løg
Ca. 75 g fin brunoise af bacon
Lidt smør
Ca. 50 g mel
3/4 I kalvebouillon / brunkalvesky
Paprika
Ca. 2 1/2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

  • Bacon svitses i smør, til fedtet er afstegt.
  • Løg tilføjes og svitses, til løgene er klare. 
  • Afbages med melet og koges med kalvebouillon/brun kalvesky og paprika. 
  • Saucen smages til og monteres med piskefløde. 

Paprikasauce kan også fremstilles ved at svitse bacon og løg, nedkoge med lidt kalvebouillon/brun kalvesky og paprika og derefter koge saucen jævn med piskefløde.

Paprikasauce kan tilsættes tomat concassee eller tomatpure.