Michael Bom Frøst er lektor i sensorik ved Københavns Universitet og tidligere leder af Nordic Food Lab. Hans videnskabelige baggrund er sensorik, med en stor viden om hvorfor vi kan lide det vi kan lide og en særlig interesse i, hvordan vi kan bruge køkkenteknikker fra andre madkulturer i forbindelse med den grønne omstilling. Han forsker og underviser i snitfladen mellem naturvidenskab, gastronomi og oplevelse af smag.
En af de teknikker og fødevarer, Michael Bom Frøst har særlig indsigt i, er tempeh. En klassisk indonesisk fødevare, der består af skimmelsvamp-fermenterede bælgfrugter. Det er bl.a. dette, han vil fortælle om ved webinaret - både om hvordan man laver det, hvordan man kan bruge det gastronomisk, og hvilke barrierer der kan være for, at gæster og forbrugere vil spise det.
Webinaret henvender sig særligt til undervisere i fødevarefaglige fag. Det afholdes af GastroLabCollege, et netværk for klimaundervisning på erhvervsskoler, der er støttet af Villum Fonden.
Mikael Schneider, projektleder i GastroLabCollege, er vært.