Du får:
- Indgående viden og eksempler på, hvordan umami og en spændende mundfølelse giver lyst til ikke bare at spise grønt, men også at spise mere af det
- En lang række tips til, hvordan grøntsager, tang og svampe kan tilberedes, sammensættes og anrettes, så de bliver en sansemæssig oplevelse
Dem kan du møde på workshoppen:
Ole G. Mouritsen, professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation ved Københavns Universitet.
Klavs Styrbæk, kok og indehaver af STYRBÆKS.
Kokken og professoren har gennem et langt og tæt samarbejde kombineret videnskaben og håndværket bag smag med det formål at formidle ypperlige smagsoplevelser og udnytte råvaremulighederne maksimalt.
Tilmelding:
Tilmelding foregår via UCL's webshop her og koster kr. 50 (til dækning af råvarer og materialer). Sidste frist for tilmelding er 11. september.
Science for foodies er en serie workshops i GastroLab på Kold College i Odense, arrangeret af forsknings- og formidlingscenteret Smag for Livet. Her præsenterer eksperter i gasrtofysik, madhåndværk og smag nyeste viden og konkrete metoder til køkkenet, både privat og professionelt.