Madkundskab Kopiark og PDF Kopiark Hent alt som PDF Indhold med samme tema Konservering (3) Fermentering (3) Aktiviteter i forløbet 1 Pretzler 2 Kimchi: Fermenteret kål og andre grøntsager fra Sydkorea 3 Gammeldags gule ærter 4 Gule ærter med fornyelse 5 Fynsk æbleflæsk med røget bacon 6 Citronpickles 7 Grillede svinekoteletter med urtemayo og grillede røde peberfrugter Forfattere: Birthe Kofoed Mortensen, Maria Fast Lindegaard Vertikale faneblade Aktivitet Kimchi, kombucha, kefir - flere slags gæret og fermenteret mad dukker op herhjemme, ligesom vi har spist tykmælk og spegepølse længe. Dette er en opskrift på kimchi - en krydret udgave af surkål, som stammer fra Korea. Opskrift1Opskrift: Kimchi - fermenteret kål og andre grøntsager fra Sydkorea. Læs mere om fermentering i denne artikel her på 'Fag med smag'.