Opskrift Røsti serveres på alle tidspunkter af døgnet. Morgenmad, mellemmåltid, frokost… Røsti er smart at lave, når man har for mange kartofler og løg i grøntsagsskuffen.
Ingredienser
2 bagekartofler/4 almindelige kartofler
1 kvist timian
1 løg
1 æg
2 spsk. mel
1 fed hvidløg
2 tsk. salt
1 tsk. peber
1 spsk. olivenolie og 25 g. smør til stegning
Fremgangsmåde
- Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet.
- Pres saften ud og kom kartoflerne i en skål.
- Pil skallen af løget.
- Skær løget i tynde skiver.
- Hak hvidløget og timian fint.
- Bland i en skål: løg, hvidløg, timian, kartofler, æg, hvedemel, salt og peber.
- Varm olivenolie og smør op på en pande.
- Form kartoffelmassen til små røstier.
- Steg røstierne gyldne på begge sider.