Opskrift En skøn lille sprød sag, der serveres som tilbehør eller som snack.
Ingredienser
2 løg
2 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 æg
2 dl. mælk
2 dl. pankorasp eller almindeligt rasp
1/2 l. fritureolie
Fremgangsmåde
- Pil skallen af løgene.
- Skær løgene i ringe (1 cm. tykke) og del ringene fra hinanden.
- Bland i en skål: mel, bagepulver og salt.
- Vend løgringene i melblandingen, til de er dækket med mel.
- Pisk æg og mælk i melblandingen, så den bliver en flydende dej.
- Vend løgringene i ’dejen’.
- Vend løgringene i raspen, til de er dækket.
- Varm olien op til 185 grader.
- Frituresteg løgringene sprøde i olie, til de har fået en brun overflade.
- Tag løgringene og afdryp på køkkenrulle, før de serveres.