Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Webinar: Protein på nye måder

Søger...

Begivenhed GastroLabCollege inviterer på webinar med gastrofysiker Mathias Porsmose Clausen. Han giver sit forskningsblik på, hvilke kilder til protein det bæredygtige køkken kan gøre brug af, og deres forskellige gastronomiske egenskaber.

Mathias Porsmose Clausen er lektor i gastrofysik ved Syddansk Universitet og ekspert i smag og fødevareinnovation. Han er særligt interesseret i nye kilder til protein i et grønt og bæredygtigt køkken.

I Mathias Porsmose Clausens forskning og gastrolaboratorium kan alt fra fermenterede bælgfrugter til tørrede vandmænd komme i spil som alternativ til kød. Hvis den slags proteinkilder skal fungere i køkkenet, kræver det indblik i både de gastronomiske muligheder og de fysiske egenskaber. Det forsøger han at skabe gennem systematisk arbejde med både undersøgelser og innovation af nye råvarer og deres tilberedninger.

Det er denne verden Mathias Porsmose Clausen vil bringe webinarets deltagere tættere på.

Webinaret henvender sig særligt til undervisere i fødevarefaglige fag. Det afholdes af GastroLabCollege, et netværk for klimaundervisning på erhvervsskoler, der er støttet af Villum Fonden.

Mikael Schneider, projektleder i GastroLabCollege, er vært.

Tilmeld dig webinaret her