Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Harold McGee fortæller med udgangspunkt i sin nye bog, Nose Dive. Foto fra forfatterens hjemmeside, curiouscook.com
    Harold McGee fortæller med udgangspunkt i sin nye bog, Nose Dive. Foto fra forfatterens hjemmeside, curiouscook.com

Du er her

A nose dive into the world of smell - mød Harold McGee

Søger...

Begivenhed Amerikanske Harold McGee - mest kendt for bogen On Food and Cooking - besøger Københavns Universitet (KU-FOOD).
Harold McGee

McGee vil give en præsentation af sin nye bog, Nose Dive, som går i dybden med lugtesansen og lugtstofferne (aromaerne) både fra vores mad og vores omgivelser og den måde, lugt får os til at opleve verden på.

Københavns Universitet og Smag for Livet v. professor Ole G. Mouritsen, KU-FOOD, er vært for arrangementet.

Der er plads til 215 tilhørere, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Tjek evt. hjemmesiden food.ku.dk inden arrangementet for eventuelle restriktioner eller aflysning som følge af coronapandemien.

Se også den vedhæftede plakat for arrangementet: McGee at KU (2021).pdf

Adresse: 
Københavns Universitet, Auditorium A2-82.01 (3-02)
Thorvaldsensvej 40
1871 Frederiksberg C
Danmark