Naturfag i produktion Kopiark og PDF Kopiark Hent alt som PDFGiv din vurdering Indhold med samme tema Fermentering (30) Aktiviteter i forløbet 1 Fermentering: Når bakterier og gær skaber smagen 2 Svampekulturen koji 3 Alkoholfermentering og eddikebrygning 4 Ole G. Mouritsen og Adam James om smag og fermentering 5 Fermentering af bælgfrugter 6 Mælkesyrefermentering af grønt Forfattere: Martin Petersen | Redaktør: Ditte Jacqueline Rasmussen Vertikale faneblade Aktivitet I denne fagtekst fortæller Martin Petersen, hvordan man mælkesyrerfermenterer grønt, og guider dig til, hvordan du selv kan fermentere dine grøntsager. Aktivitet1Mælkesyrefermenterede grøntsager eller laktofermenterede grøntsager er et godt sted at starte, hvis man er ny og nysgerrig på fermentering. Man kan med minimalt udstyr og relativt billige råvarer skabe produkter og ingredienser, der har helt unikke smage. I artiklen Mælkesyrefermenteret grønt fortæller Martin Petersen om saltningsprocessen og de optimale temperaturer og tidsintervaller for fermentering af grønt.