Gå til hovedindhold

Du er her

Fjordrejer

Varekendskab
Kok 1. år
Kok 2. år
Kok 3. år
Kok 4. år
Forfattere:  Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk

Danske fjordrejer er nogle af de mest eftertragtede og dyreste skaldyrsdelikatesser. Det skyldes deres delikate smag, behagelige mundfølelse - og at de tager lang tid at pille.

Aktiviteter i forløbet

Hvorfor er fjordrejer så smagfulde? Hvorfor bliver de røde ved kogning? Hvilke typer rejer, findes der? Og hvordan piller man dem egentlig? Det får du svar på i fagteksten her om fjordrejer, som også byder på nye og gamle opskrifter med rejer.
Fag
Varekendskab
Kompetenceområder
  • Grundtilberedningsmetoder
Faglige temaer
  • -
Aktivitetstyper
  • -
  • Varekendskab
  • Kok 1. år
  • Kok 2. år
  • Kok 3. år
  • Kok 4. år
  • Grundtilberedningsmetoder