Du får:
- Viden om og praktiske værktøjer til at strukturere og gennemføre innovation i køkkenet
- Inspiration og konkrete måder at udvikle på kager og desserters udseende, smag og tekstur
Dem kan du møde:
Kirsten Thur, legatmodtager i Smag for Livet; tidligere bagedystdeltager, bager, konditor og snart chocolatier. Kirsten Thur har sammen med Smag for Livet udviklet et undervisningsforløb om at arbejde innovativt i køkkenet. Nu får du muligheden for at prøve det sammen med Kirsten selv og gastrofysiker Morten Christensen.
Morten Christensen, ph.d., gastrofysiker i Smag for Livet.
Tilmelding:
Tilmelding foregår via UCL's webshop her og koster kr. 50 (til dækning af råvarer og materialer).
Science for foodies er en serie workshops i GastroLab på Kold College i Odense, arrangeret af forsknings- og formidlingscenteret Smag for Livet. Her præsenterer eksperter i gastrofysik, madhåndværk og smag den nyeste viden og konkrete metoder til køkkenet, både privat og professionelt.