Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Sauce Piquante

Søger...

Kort fakta :

Ingredienser

  1. 100 g hakkede skalotter
  2. 1 dl hakket, syltet agurk
  3. 25 g smør
  4. 50 g koldt smør (til montering)
  5. 3 1/2 dl hvidvin
  6. 1 I demi-glace (tilberedt med stegesky fra retten)
  7. ca 1 tsk. hakket kørvel
  8. ca 1 tsk. hakket persille
  9. ca 1 tsk. hakket estragon

Fremgangsmåde

  • Hakkede skalotter svitses i smør, indkoges med hvidvin, tilsættes demi-glace, passeres, koges blank under afskumning og monteres med koldt smør.
  • Ved serveringen tilsættes hakkede agurker, og saucen smages til med de hakkede krydderurter.