Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Foto: Pixabay
    Foto: Pixabay

Du er her

Smag for Livets gastrofysiker gør skoleelever klogere på tang

Søger...

Begivenhed Smag for Livets gastrofysiker Morten Christensen holder oplæg om tang, og klæder elever fra Kold College og Efterskolen Flyvesandet på til at udforske tang som ingrediens i madlavning.

Hvilken påvirkning har tang på konsistensen i mad? Hvad sker der med smagen, når man tilsætter tang? Er der forskel på tang fra udlandet og tang fra Danmark? Og hvordan opbevarer man tang, så man ikke ødelægger dets egenskaber? 

Alt dette skal Smag for Livets gastrofysiker Morten Christensen gøre elever fra Kold College og efterskolen Flyvesandet klogere på med sit oplæg om tangs egenskaber og anvendelsesmuligheder.

Med ny viden i bagagen skal eleverne efter oplægget selv ud og høste tang, og derefter prøve sig frem med at skabe forskellige retter, hvor tang indgår som ingrediens. 

Oplægget er forbeholdt elever fra Kold College og Efterskolen Flyvesandet.

Adresse: 
Kold College
Landbrugsvej 55
5260 Odense S
Danmark