Info
MADKAMP - DM i madkundskab er grundskolernes danmarksmesterskab i madkundskab, hvor elever fra i alt 10 klasser skal dyste mod hinanden i tilberedningen af innovative retter i den store finale.
I år afholdes DM i madkundskab på Kold College i Odense d. 20. marts.
Temaet for 2018 er ’Konservér din Køkkenhave’. Der er dermed fokus på konservering, herunder syltning, tørring og fermentering af frugt og grønt.
Selve finaledagen er et brag af en fest, hvor flere hundrede børn, madeksperter, politikere, forældre og kendte samles og hylder faget madkundskab. Dagen vil også være proppet med sjove og spændende aktiviteter med fokus på mad.
Smag for Livet vil deltage med tre workshop, der byder på forskellige smagseksperimenter og giver deltagerne mulighed for at blive klogere på deres egen smag. Her bliver det bl.a. muligt at finde ud af, hvad tsukemono er og smage på grøntsager, der er syltet til sprødhed!
De tre workshops er udviklet af og gennemføres i samarbejde med lærerstuderende i madkundskab fra UCL, Læreruddannelsen på Fyn.
Læs mere om DM i madkundskab på Madkamps hjemmeside.