Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Foto: Jonas Drotner Mouritsen
    Foto: Jonas Drotner Mouritsen

Du er her

Juleforelæsning: The flavours of Christmas

Søger...

Julen og de særlige smage tilknyttet til denne højtid er glimrende eksempler på hvordan traditioner og traditionelle måltider kan fremkalde erindringer. Bare tænk på aromaen fra honningkager og glögg, duften af brændende lys og grannålene på juletræet, smagen af brun sovs og brunkartofler, eller mundfølelsen af risalamande.

Ole G. Mouritsen holder juleforelæsning om 'The flavours of Christmas' for studerende og undervisere på Københavns Universitet den 15. december akkompagneret af smagsprøver på brunkager, glögg og risalamande med et gastrofysisk twist.

Arrangementet er på engelsk.

Adresse: 
Institut for Fødevarevidenskab
Københavns Universitet
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg
Danmark