Begivenhed Hvordan smager et jordbær, når vi hører det beskrevet i litteraturen, mens vi spiser det? Kan det egentlig lade sig gøre at skrive en skønlitterær tekst om mad, som også er en opskrift på livsnydelse? Hvordan bruger forfattere maden og smagen som motiv til at få deres tekster til at fremstå som et stykke glasklar virkelighed for læseren?
Få svarene og mere til, når Casper Thrane, cand. mag. i dansk og projektdeltager i Smag for Livet, sætter fokus på madens betydning i skønlitteraturen gennem oplæg og oplæsning på Åby Bibliotek.
Læs mere og find link til billetkøb på Facebook.
Program
14.00-14.30: Madens betydning i skønlitteratur
Casper Thrane, cand.mag. i dansk og oldtidskundskab, lektor på Risskov Gymnasium.
14.30-14.45: Pause
14.45-16.00: Lyt og smag på litterære eksempler
Casper Thrane, cand.mag. i dansk og oldtidskundskab, lektor på Risskov Gymnasium.
Pris: 150 kr. Studerende 75 kr.
Inkl. litterære smagsprøver fra Foodfein
Adresse:
Åby Bibliotek
Ludvig Feilbergs Vej 7
8230 Åbyhøj
Danmark