Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Kulinarisk Sydfyn
    Kulinarisk Sydfyn 2015

Du er her

Kulinarisk Sydfyn: Fisketryk og oplevelseskit for børn

Søger...

Info

25. juni 2016

Smag for Livets arrangementer er gratis, men der skal betales entre til fødevaremarkedet under Kulinarisk Sydfyn.

Entré til fødevaremarkedet:
Pris 50 kr. per person for begge dage, 25. og 26. juni 2016 kl. 10 - 17.
Børn under 12 år gratis adgang.

Begivenhed Smag for Livet inviterer børn og unge på fisketryk og smagseksperimenter

Til Kulinarisk Sydfyn vil Smag for Livet lave to forskellige workshops for børn/unge i alderen 6 - 13 år:

Workshop:  Gyotako – tryk og spis!

Gyotako er en traditionel japansk trykketeknik, hvor mange bruger fisk og andre materialer fra naturen som motiv. Kom og lær at lave flotte tryk af fladfisk og lav en lækker stegt filet bagefter til dig selv.

Deltagere: Børn 9-13 år.

Max 6 deltagere i hver workshop

Tilmelding her på linket

 

Workshop: Oplevelseskit – Hvordan vi oplever mad og smag

Du får mulighed for at fortælle, hvordan du oplever mad, og at smage på madvarer, du nok aldrig har smagt før. Du vil lære dine sanser bedre at kende. Og du vil være med til at finde ud af, hvorfor der nogle madvarer, som du ikke kender i forvejen, men gerne vil smage på, mens der måske er andre, du ikke vil.

Deltagere: Børn 6-13 år

Max 20 deltagere i hver workshop

Tilmelding her på linket

 

Tidspunkt Lørdag Søndag
10.30-11.30 Gyotako Gyotako
11.30-12.30  Oplevelses-kit  Oplevelses-kit
12.30-13.30 Gyotako Gyotako
13.30-14.30  Oplevelses-kit  Oplevelses-kit
14-30-15.30 Gyotako Gyotako
15.30-16.30  Oplevelses-kit  Oplevelses-kit

 

Adresse: 
Kulinarisk Sydfyn
Smag for Livets stand på Centrumpladsen i Krinsen
5700 Svendborg
Danmark