Naturfag i produktion Kopiark og PDF Kopiark Hent alt som PDFGiv din vurdering Indhold med samme tema Fermentering (30) Aktiviteter i forløbet 1 Fermentering: Når bakterier og gær skaber smagen 2 Svampekulturen koji 3 Alkoholfermentering og eddikebrygning 4 Ole G. Mouritsen og Adam James om smag og fermentering 5 Fermentering af bælgfrugter 6 Mælkesyrefermentering af grønt Forfattere: Ole G. Mouritsen | Redaktør: Ditte Jacqueline Rasmussen Vertikale faneblade Aktivitet Ole G. Mouritsen fortæller i denne artikel om svampekulturen koji's egenskaber til at forvandle grøntsager til små umamibomber. Aktivitet1I artiklen Svampekulturen koji er en af de tilberedningsmetoder fra Østen, der forvandler broccoli til umamibomber, fortæller Ole G. Mourtisen om svampekulturens koji's oprindelse og fermenteringsegenskaber. Han giver også en forklaring på, hvordan du selv kan anvende den magiske koji til at forvandle dine grøntsager til små umamibomber.