Varekendskab Kopiark og PDF Kopiark Hent alt som PDFGiv din vurdering Aktiviteter i forløbet 1 Plakat: Kend de fem grundsmage 2 Plakat: Vi smager med alle sanser 3 Plakat: Sådan smager vi 4 Plakat: Lav supper, der smager 5 Plakat: Dit smagskit i køkkenet (kun print-selv) 6 Plakat: Umami - den femte grundsmag (kun print-selv) 7 Plakat: Smagens dimensioner 8 Plakat: Madlavningsmetoder (kun print-selv) 9 Plakater: Emulsioner (kun print-selv) 10 Plakat: Det grønne som vi spiser 11 Umami-synergi - Få mere umami i maden (kun print-selv) 12 Maillard-reaktioner og karamellisering (kun print-selv) 13 Smagen af gris - fra jord til bord (kun print-selv) Forfattere: Morten Christensen Vertikale faneblade Aktivitet Her finder du plakaten: Smagen af gris - fra jord til bord, som kan inspirere til at arbejde tværfagligt og undersøgende med gastronom- og jordbrugselever. Aktivitet1Plakaten Smagen af gris - fra jord til bord viser, hvordan faglærere og elever på Kold College har arbejdet undersøgende og tværfagligt om grisens smagskvaliteter. Brug den f.eks. som inspiration til aktiviteter og forløb med dine elever.