Hvad vil det sige at arbejde innovativt? Og hvordan innoverer man i et køkken? Det giver Kirsten Thur et bud på i dette undervisningsforløb. Forløbet er bygget op omkring den kendte dessert og konditorkage Gateau Marcel. Det er en kage, som er sat sammen af få elementer, hvilket gør den let genkendelig. Undervisningsforløbet giver eleverne mulighed for at arbejde innovativt og kreativt i køkkenet gennem en række opstillede processer. Udgangspunktet er klassikeren Gateau Marcel, men pointen er, at eleverne skal lære at benytte en fast procedure, så de fremadrettet kan arbejde innovativt på en valgfri klassiker eller et tema.
Det er vigtigt at dygtiggøre sig i det innovative køkken, ligesom det er vigtigt at dygtiggøre sig i håndværket. Det vil optimere glæden ved arbejdet, kundens oplevelse og give dig som håndværker et fagligt overskud. Kirsten Thur
Aktiviteter i forløbet
- -
- Innovation
- -
- -
- Innovation
- -
- -
- Innovation
- -
- -
- Innovation
- -